Gå til sidens hovedinnhold

– Byggesaksbehandling på hjørnet?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg spellær i et band vi har kalt Gutta på Hjørnet. Vi ær fem mann som skriver, øvær, arrangerer, diskuterer, planlegger og spellær.

Når vi ær blitt enige, endrær vi ikke mye på det endelige forslaget – kanskje bare små ubetydelige justeringær før vi slepper det hele ut te folket.

Prosjektleder Even Landsem i WA Eiendom ær heldig han. Han har det mye enklære. Han vinner en konkurranse om det beste forslaget for massiv utbygging i havna, oppdager underveis at tidene skiftær, snakkær med noen politikerær, og næmmen se, så har han etter eget sigende, som det åsså står i Gjengangerens intervju med ham 18. mars, fått aksept for en monumental endring av det opprinnelige forslaget til massiv utbygging av Horten Havnepark!

Du værden, hadde jeg, den enkle, ubetydelige og ikke minst enfoldige innbyggær av en småby, levert inn tegningær til et byggeprosjekt, fått dem godkjent og så oppdaga at tidene hadde forandra seg såpass mye underveis at jeg måtte endre tegninger, og satt igang å bygge etter tilsynelatende å ha snakka med en kjenning som kanskje er en lokalpolitiker, ja da hadde pålegg om riving og kanskje straffegebyr havna under nesa mi før jeg fikk sagt jammen.

Det er tydeligvis mye enklære å værra utbyggings-baron i Horten. Ole Kristian Pettersenfødt etter vanlig, tradisjonell planlegging, bak Kroa.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.