Best gikk det for 17-årige Vincent Traore, som lørdag vant klart over en svensk motstander i sin første kamp. Søndagens motstander ble derimot for sterk.

– Kampen var jevn lenge, og vi hadde håp om seier, men dommersifrene ble 2–1 i engelskmannens favør, forteller Kenneth Bruun.

– Sølvmedalje i Europas største boksestevne er imidlertid uhyre sterkt.

LES OGSÅ: – Jeg får en god «feeling» av å trene her

For Espen Haavik ble det poengseier i fredagens kvartfinale, men et knepent tap i lørdagens semifinalekamp. Det ga bronse i King of the Ring, som turneringen i Sverige het.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

For debutanten, tidligere syklist, Christian Bokn ble det tap i hans første kamp, men innsatsen var det ikke noe å si på.

– Christian presterte en veldig god debutkamp, og viste hva han er god for. Mer kan vi ikke forlange, sier trener Kenneth Bruun.

– For alle våre tre boksere var dette først og fremst god og viktig læring i et boksestevne med 450 deltakere. Det er stor aktivitet og kolossalt trykk i den store hallen i tre samfulle dager, og for våre tre er det en opplevelse og en fin erfaring å ta med seg videre. Vi reiser hjemover med hevet gode etter innsats som er mer enn godkjent, sier Bruun.