Gå til sidens hovedinnhold

De har hatt stor suksess på Østlandet – nå kommer de til Horten

Artikkelen er over 4 år gammel

Det blir et spennende møte med Mr. Martin & His Big Horns på neste Eftablues i Horten Bluesklubb. Det skjer på Stallen, lørdag 27. januar.

– Mr. Martin er STIF Martinsen, han spilte først trommer i band som Love in Vain, Lady Rosemary, Skallagrimson, Josie – og diverse andre grupper. Han ble etter hvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer framtredende rolle som vokalist og gitarist, melder Birthe Carlsen i Horten Bluesklubb.

LES OGSÅ: – Da jeg så en annonse hvor de søkte etter en som kunne synge og spille munnspill i et bluesband, bestemte jeg meg

– Mr. Martion kom etter hvert mer fram på scenen i sammenheng med Dr. Blå, Kråkeby, Morsa Blueslag, Moss Blues Trio og Supersession. Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns – og bandet har bak seg flere konserter i Moss og Oslo-området. Tilbakemeldingene er knallgode og det er tydelig at de treffer folk med denne type musikk.

Mr. Martin & His Big Horns spiller låter av blant annet Professor Longhair og er preget av pianobasert blues fra New Orleans. Det er også plukket låter fra 30-tallet og framover, som fra Roy Milton, T–Bone Walker, Freddie King, BB King, Albert King, Guitar Slim, Ray Charles, for å nevne noen. Altså stort sett det beste av de beste bluesartistene.

Om seg selv skriver bandet blant annet følgende; «Vi har jobbet med eget låtmateriale og vi ga ut vår debut-CD «No time to slow down» i oktober 2017, med releasekonserter både i Moss og Skedsmo Bluesklubb. Vi har fått god respons på de egenkomponerte låter, som selvsagt vil bli presentert på de stedene vi spiller i 2018, inkludert i Horten.

LES OGSÅ: Bivirkningene klare for mer moro: – Nå kommer vi også med et par låter vi ikke har spilt ute tidligere

Kommentarer til denne saken