Gå til sidens hovedinnhold

Biblioteket vårt

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Pådriverne på portalbygget klarer visstnok ikke å finne leietakere til bygget. Det er vi mange som er glade for. Ser at Høyre vil hjelpe til ved å øke kommunenes utgifter med å flytte biblioteket til portalbygget, og bruke våre felles skattepenger til å støtte prosjektet. Dette er selsomt for et parti som ofte ønsker å begrense kommunens pengebruk. Dette er høl i huet for en kommune som bør greie seg med det arealet de i dag har, og ikke bør utvide dette. Vi trenger færre kontorplasser fremover, og ikke mer i vår digitale tid.

Biblioteket vi har er funksjonelt og passe stort, fungerer godt for alle brukergrupper, og ligger veldig fint til i byen. Det brukes av mange barn og barnefamilier, og ligger slik til at det er trygt for ungene og andre besøkende. Ingen trafikk eller biler i nærheten. Gode parkeringsmuligheter på Sjøsiden. Det er også en magnet for andre virksomheter i området.

La oss heller ha et åpent havneområde med fine aktivitetsområder, enn å stenge det slik kommunestyret av en eller annen grunn har vært entusiastiske til, ved å heie på et tvilsomt portalprosjekt.

ole tom røed

Kommentarer til denne saken