Foran i toget gikk ordføreren, barnehagesjefen, kommunaldirektøren og skolesjefen smilende og viftende med flagg.

Rett bak de kommer Karljohansvern barnehage med sin fine fane . . .

Barnehagen de smilende sjefene har bestemt skal legges ned. Neste år skal ikke den fine fanen bæres i toget… Det hjelper ikke at barnehagesjef Hanne Bakke sendte en tanke til KJV barnehage i talen sin i parken.. Det er de som har bestemt at den trygge, gode, fantastiske barnehagen på KJV skal legges ned.. Hva blir det neste dere skal ødelegge?

Hvilken fane er den neste som blir borte i Hortens 17. mai tog? Lillås? Orerønningen?

Håper Karljohansvern barnehages fine fane blir hengt opp i kommunestyresalen, slik at de aldri glemmer det de var med på å ødelegge, og at tanken på det slår dem hver gang de krysser kanalbrua.

På KJV blir det fortsatt fint å være, med badetrand og iskiosken, festivaler og konserter, men barneglede og latter fra tangloppene, krabbelurene, sjøstjernene og så videre på den fantastiske barnehagen vil stilne.

Bare trist . . .

Håper i hvert fall at kommunen vil gjøre veiene sikre for de barna som bor her inne på KJV, med bedre skilting og så videre. Trafikken er ekstra stor her på sommeren, i tillegg til de travle hjemmesykepleierne som synes alltid å ha dårlig tid. Selv om barnehagen blir borte, bor det faktisk barn her inne på KJV.

Vær så snill å kjøre forsiktig.