Ny vei over Glenne

Av
DEL

MeningerEtter at ønske om egen jernbanestasjon ikke ble oppfylt for Bakkenteigen, prøver de seg på nytt. Nå skal det bygges vei i omtrent samme trase som jernbanen over Glenne. Der skal det legges en vei som ikke er etterspurt av lokalbefolkningen.

Om kort tid starter de store ulempene – Utbyggingen av jernbanen kan påvirke folks helse

Den kommer overhode ikke til å betjene Borres befolkning. Derimot vil den ødelegge og lage enda en barriere til et fantastisk friluftsområde . Hvorfor er kravet om en ekstra vei til Bakkenteigen kommet? En dekker seg bak at det er en voldsom etterspørsel for en rask og effektiv transport til Skoppum stasjon. Dette er med respekt å melde rent tøv. Jeg kan iaktta bussen mellom Skoppum og Bakkenteigen og har aldri observert en full buss. Langt ifra.

Vei til Bakkenteigen

Denne veien vil hovedsakelig betjene folk som på en lettvint måte kan kjøre E 18 både sydfra og nordfra og bidra til at elever og lærere kan benytte privatbilen til og fra Bakkenteigen. Den vil fremme bilismen og legge enda mer grøntområde under asfalt.

Bussjåfør fikk viljen sin – hastigheten ved Bakkenteigen settes ned

Hvordan kan politikerne i Horten gå inn for en slik vei? Stikk i strid med intensjoner om bedring av klima og miljø. Og helt uten å spørre lokalbefolknigen. Husker godt den høyrøstede protesten i Horten mot planene for å lande ei bru fra Jeløya på Karljohansvern. Det er tydelig at det gjengen rundt Torvet som styrer i denne kommunen. Og knefallet for Bakkenteigens ønsker er svært tydelig. Jeg har tidligere skrevet at en gjøkunge har bosatt seg på Bakkenteigen og jeg har ikke forandret mening.

Oddbjørn Gaski

Artikkeltags