– Ingrid har måttet gjennomgå en operasjon i beinet og er dessverre blitt sykmeldt, sier arrangementsansvarlig ved Bakkenteigen, Linda Berglund i en pressemelding.

– Det er heldigvis veldig sjelden vi er nødt til å avlyse, og det er naturligvis trist både for publikum og artisten, heter det videre.

Ingrid Bjørnov fortviler over situasjonen, men lover å komme tilbake ved første anledning:

– Det er med tungt hjerte jeg må kansellere forestillingen i Bakkenteigen onsdag, men håper innen kort tid vi kan finne en ny dato så jeg kan komme tilbake til Horten og underholde med begge bein.

LES OGSÅ: Vaktskifte i Bakkenteigen: – Her er jobben din, Linda

Bjørnov har gjennom en årrekke spilt for fulle hus i Bakkenteigen med sine forestillinger. Onsdagens forestilling var også utsolgt.

– Vi arbeider nå med å sette opp en ny forestilling til våren, trolig den 25. april, sier arrangementsansvarlig Linda Berglund.

Hun opplyser at alle som har kjøpt billetter over nett til onsdagens forestilling, vil bli kontaktet av billettkjøpstjenesten Ticketco for tilbakebetaling av pengene.

De som har kjøpt billetter på rådhuset, ber hun om å ta kontakt der. På Nøtterøy kulturhus sine nettsider står det:

– Forestillingen er dessverre avlyst. Du som har kjøpt billett vil få nærmere informasjon om refusjon eller overføring til ny forestilling fredag 27. april.