Veien ble for smal

TRANGT: Uvisst av hvilken grunn klarte personbil og buss å kile seg fast i hverandre, og det mens begge var i veibanen.

TRANGT: Uvisst av hvilken grunn klarte personbil og buss å kile seg fast i hverandre, og det mens begge var i veibanen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var ingen personskader, men derimot helt stopp i trafikken da en buss og personbil kolliderte ved Torvet i Åsgårdstrand.

DEL

Det var ved 18.50-tiden de to bilene kolliderte i N.C. Nielsens gate i Åsgårdstrand. Akkurat da bussen hadde passert Torvet i Åsgårdstrand på vei ned bakken mot Badeparken og ferden videre mot Tønsberg ble det bom stopp fordi en personbil på vei opp kilet seg fast i bussens bakre hjulbue.

– Vi vet ikke mer enn du ser selv, sa politiet mens de snakket med den unge kvinnen som hadde kjørt personbilen og sjåføren som fikk avbrutt bussruta si mot Tønsberg.

LES OGSÅ: Åsgårdstrand Velforening vil filme og bøtelegge deg om du kjører gjennom byen uten å stoppe

– Det tar nok sin tid. Jeg blir stående her, meldte bussjåføren på telefonen til VKT–Vestfold Kollektivtrafikk–før også han snakket med politiet.

Da gjorde ambulansen også vendereis. De hadde konstatert at det ikke var behov for dem. Selv om den unge kvinnen ble noe oppskaket av å bli sittende fast inn mot, og inni bussen.

Mens de to kjøretøyene sperret hovedveien gjennom Åsgårdstrand og skapte noe kaos der ble trafikken dirigert fordi ulykkesstedet på den forholdsvis trange Havnegata på nordsiden.

Artikkeltags