Aktivitetsdag i Åsgårdstrand – legger til rette for 150 barn

HOPPING: Aktivitetsdagen i Åsgårdstrand byr på mange utfordringer, som hopping. Her fra tilsvarende arrangement i våres.

HOPPING: Aktivitetsdagen i Åsgårdstrand byr på mange utfordringer, som hopping. Her fra tilsvarende arrangement i våres. Foto:

Av

Torsdag skjer det i Åsgårdstrand. Idrettslaget satser mye på allidrett. Det betyr at barn i alle aldre kan prøve seg på mange øvelser.

DEL

– ÅIF gjentar vårens suksess, og starter høstsesongen med aktivitetsdag for alle barn i alle aldre på idrettsplassen i Åsgårdstrand torsdag 5. september. Arrangementet vil vare et par timer. Av aktiviteter kan vi nevne hinderløype, orientering, ballkast, 60 meter og høyde, forteller Stian Nilsen i ÅIF.

– Det vil også være hoppeslott, oppblåsbar fotballbane, mulighet for straffespark på “voksne” målvakter og svampestafett. Aktivitetsdagen avsluttes med publikumsfavoritten; Terrengsprint. Her får barna startnummer, og starter i henhold til alder. Premie til alle, sier Stian Nilsen.

LES OGSÅ: Steinsprut er god butikk, nå tilbyr Øystein Kvam frontrutereparasjoner i fire Vestfold-byer: – Ja, steinsprut, det likær vi

– Kom å bli med på en hyggelig ettermiddag, ta gjerne middagen på banen og hei fram barna våre. Kiosken er åpen, og serverer pølser, is, kake og noe å drikke. Alle barn i området er velkomne. I vår var det rekordstor oppslutning, med hele 150 betalende barn, og vi satser på nok en rekord, legger han til.

A-laget til ÅIF spiller toppoppgjør mot Flint på banen rett etter aktivitetsdagen. ÅIF oppfordrer folket til å bli igjen og heie.

Artikkeltags