Nyttårsmoro med Vazelina i Artilleri-verkstedet

Gøy: Vazelina Bilopphøggers kommer til Artilleriverkstedet i januar, her fra Gøy På Landet-konserten i fjor.foto jan broms

Gøy: Vazelina Bilopphøggers kommer til Artilleriverkstedet i januar, her fra Gøy På Landet-konserten i fjor.foto jan broms

Det blir nyttårsdans litt på etterskudd i Artilleriverkstedet i år. Kveldens band er da Vazelina Bilopphøggers!

DEL

Konserten på KJV er lagt til lørdag 27. januar.

– Vi håper dette vil bli en skikkelig blanding av nyttårs- og vinterfest. Det blir i hvert fall gla'rock i bøttevis, sier Fredrik Fagerli Dahle i Artilleriverkstedet AS.

– Vazelina Bilopphøggers har jo vært på alles tv-skjermer med Vazelina Hjulkalender, nå blir det kjempegøy å få dem hit til verkstedhallen på Karljohansvern, smiler Dahle.

Vazelina startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til Arnulf Paulsen. Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 kom singleplata «Gi meg fri i kveld» og «Bilopphøggerboogie». Begge melodiene gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet «24 timers service».

Les logså: Verven-Henriks kneskade gjorde at han fikk booket en artist han knapt hadde våget å håpe på.

Siden har det gått slag-i-slag. Vazelina har medvirket i et utall tv- og radioprogram fra starten i 1980. I 2015 lagde NRK et portrett med tittelen «Vazelinas elleville verden». Programmet er så langt vist tre ganger, noe som igjen forteller alt om posisjonen gruppen innehar etter over 37 år. Eldar Vågan har vært å se i serien «Hver gang vi møtes» på TV2, noe han har gjennomført med bravur og til strålende kritikker.

– Vazelina Bilopphøggers er en av meget få, om noen, norske artister som har drevet kontinuerlig siden starten. Så langt har bandet solgt godt over 1 million album. Det er fortsatt mange spennende planer, både konserter, forestillinger og tv, så bandet vil være med på å sette sitt preg på det musikalske landskapet også i årene som kommer – sier en pressemelding.

Artikkeltags