Åpen Scene flyttes til Artilleriverkstedet: – Fortsatt mulig å melde seg på

FLYTTER: 20. oktober arrangeres Åpen Scene igjen, men denne ganges flyttes det til Artilleriverkstedet på grunn av ombygging av kulturhuset 37. Kenneth Aasheim og Patrick Piang-Nee lover at tilbudet ikke blir noe dårligere.

FLYTTER: 20. oktober arrangeres Åpen Scene igjen, men denne ganges flyttes det til Artilleriverkstedet på grunn av ombygging av kulturhuset 37. Kenneth Aasheim og Patrick Piang-Nee lover at tilbudet ikke blir noe dårligere. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

20. oktober arrangeres Åpen Scene igjen, men denne gang blir scenen flyttet til Artilleriverkstedet på Karljohansvern. Arrangørene håper ikke dette påvirker publikum fra å komme.

DEL

Flyttingen til Karljohansvern skyldes ombyggingen av Kulturhuset 37, som skal skje på nyåret. Arrangørene ønsket det lokalet i Horten som lignet mest på 37 sitt, og endte derfor opp på Artilleriverkstedet.

– Vi kan love at tilbudet ikke blir noe dårligere selv om det blir flyttet. Lyden der er minst like bra, og det er akkurat lik størrelse på scenen. Muligens er lokalet litt større til å med, forteller Kenneth Aasheim og Patrick Piang-Nee.

LES OGSÅ: – Å stå på scenen er det beste vi vet

Fri alder og rusfritt

De forteller at arrangementet som vanlig har fri alder og nulltoleranse for rusmidler.

– Vi kunne selvfølgelig prøvd oss på et utested, men da kommer vi ofte i konflikt med skjenking og sånn. Det er viktig for oss at det skal være et rusfritt arrangement, sier Kenneth.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

KULTURSTED: Artilleriverkstedet passer perfekt for Åpen Scene, mener arrangørene.

KULTURSTED: Artilleriverkstedet passer perfekt for Åpen Scene, mener arrangørene. Foto:

Kommer fra hele Vestfold

 – Foreløpig har vi artister og band som Navette Spatiale, Caravan Joe, Marcus Cannon, Oscar Almquist og Brage Hallgrimsen. Brage skal også ha med seg et band, så det er mange dyktige og spennende musikere som skal opptre.

Kenneth og Patrick synes det er stas at mange av artistene som spiller på Åpen Scene ikke bare er fra Horten.

– Det er veldig morsomt, og egentlig har det vært sånn hver gang vi har arrangert det, folk har kommet fra steder i hele Vestfold, forteller Kenneth.

– Ja, det er ikke alle byer som har et slikt tilbud, hvert fall ikke et tilbud som fungerer i lengden, legger Patrick til.

LES OGSÅ: – Det er gjerne et tema som folk prøver å dysse litt ned

Åpen påmelding

Det er fortsatt fritt fram å melde seg på, men vanligvis blir det satt et tak på ti innslag.

– Alle fra åttende klasse og oppover kan melde seg på. Det kan være alt fra om du er med i et skoleband som du ønsker å opptre med, eller om du synger på fritida.

Alle sjangere er velkommen, eneste er at danseinnslag kan bli litt vanskelig med tanke på plass.

– Men det hadde vært kult om noen gjorde noe annerledes. Standup for eksempel har aldri blitt gjort før, avslutter Patrick.

Artikkeltags