16-åringen har lagt bak seg en hektisk uke, som inkluderer treningssamlinger i Irland og Sverige. Spesielt samlingen i Irland ga godt utbytte.

– Det var vanskelig å komme derifra uten noe utbytte. Det var det beste jeg noensinne har sett, sier pappa og trener Kenneth Bruun.

Over 100 jenter fra hele verden, tre fra Norge, hadde tatt turen til en liten by med 5.000 innbyggere, en times reise utenfor Dublin. Der har en boksetrener siden 2012 bygget opp et treningssenter og klubb som har blitt verdensledende i jenteboksing.

LES OGSÅ: Anabelle fornøyd med Brækhus-leiren

Blant alle deltakerne var også det Kenneth Bruun kaller kanskje verdens fremste kvinnelige boksere, «Magnificent» Mary Kom. 34-åringen fra India er en foregangsfigur i å få kvinneboksing inn i varmen verden over. Hun er fem ganger amatør verdensmester, bronsevinner i OL i 2012 i London

– India kom med full støtteapparat og 22 boksere. I tillegg var det høyt nivå over boksere fra Frankrike, Canada, England, Irland, Kazahkstan og Taiwan. Samlingen var rett og slett veldig bra, sier Bruun.

Det var lagt opp til sparringtrening, tøff sparringtrening ifølge Kenneth Bruun.

– Anabelle fikk prøvde seg mot de beste i verden i sin alder og vektklasse. Det fikk bra, hadde litt trøbbel med ei tøff kanadisk jente, sier han.

LES OGSÅ: Surt EM-tap for Anabelle

Samlingen i Irland varte fem dager, og ble avsluttet tirsdag forrige uke. Allerede fredag var Anabelle på ny samling – i Borås i Sverige. Der var også to andre hortensjenter, Anya Bjerke og Elise Finstad, med.

– Disse samlingene markerte kick off på 2017/18-sesongen, med blant annet NM i Tønsberg som et stort mål, sier Kenneth Bruun.