Vi skal vise Ørns kamper

NETT-TV: Alen Patros og resten av Ørns spillerne vil du kunne se på nett-TV på gjengangeren.no denne sesongen.

NETT-TV: Alen Patros og resten av Ørns spillerne vil du kunne se på nett-TV på gjengangeren.no denne sesongen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Gjengangerens eiere har inngått avtale om fotballsendinger. Det betyr at du får se Ørns-kamper på vår nettside denne sesongen.

DEL

Amedia, Norges Fotballforbund og Fotball Media startet allerede i 2015 et samarbeid om direktesendte fotballkamper fra PostNord-ligaen (2. divisjon) i sine nettaviser. Den avtalen er nå utvidet for to nye år, og flere Amedia-aviser, blant dem Gjengangeren, har sluttet seg til den.

– Den første sesongen med direktesendinger på nett-tv til våre abonnenter var så vellykket. Jeg er veldig glad for at vi nå kan jobbe langsiktig med å utvikle produktet ytterligere, sier Amedias konsernsjef Are Stokstad.

24 av 26 kamper

I 2015-sesongen formidlet konsernets aviser mer enn 200 kamper fra PostNord-ligaen. Seertallene for sendingene var svært gode.

Gjengangeren har investert i utstyr for streaming, og har forpliktet seg til å levere stream fra samtlige av Ørns 13 hjemmekamper.

– I tillegg vil vi samarbeide med andre aviser i Amedia om bortekampene. Slik det ser ut akkurat nå, vil du kunne se 24 av Ørns 26 kamper denne sesongen på vår nettside, gjengangeren.no, sier konstituert redaktør i Gjengangeren, Audun Bårdseth.

Det er bortekampene mot Fløy og Vindbjart som foreløpig ikke vil bli vist fordi det ikke finnes Amedia-aviser i det området. Det er ikke utenkelig at vi finner en løsning slik at de kampene også blir vist.

aID

Kampene vil være tilgjengelige for alle betalende abonnenter, enten de er papirabonnenter eller rene digital abonnenter, som har registrert seg i konsernets digitale innloggingsløsning aID.

Så lenge du er abonnent kan du opprette en aID-bruker uten ytterligere kostnader på vår nettside. Det gjør du her.

Hvis du ikke er abonnent i dag, og er interessert i å se Ørns kamper, finner du mer informasjon om våre ulike abonnementer her.

Test onsdag

Når Ørn spiller treningskamp mot Arendal i Lystlunden onsdag 23. mars 13.00 vil vi teste streamutstyret.

Det betyr at du kan se kampen på gjengangeren.no For å se kampen må du være innlogget med din aID-bruker.

Artikkeltags