(Tønsbergs Blad) Hendelsen blir ansett for å være så alvorlig, at politiet har åpnet tipstelefonen slik at alle som kan ha informasjon har muligheten til å kontakte etterforskerne direkte.

I utgangspunktet ante politiet ingenting om hendelsen.

Livstruende

Først ved 18-tiden, da sykehuset kontaktet politiet fordi en pasient med store og mulig livstruende hodeskader hadde stukket av, ble hendelsen registrert.

– Vi fikk etter hvert tak i pasienten, og det viste seg at han var svært hardt skadet. Han har blant annet brudd på hodeskallen, og har fått slått ut tenner og ødelagt nesen. Men han sier til oss at han ikke husker noe av det som skjedde, eller hvem som kan ha gjort dette mot ham.

Inntrykk

Det sier fungerende krimsjef Trine Berg til Tønsbergs Blad.

Etterforskerne har likevel klart å sikre seg et visst inntrykk av hva som skal ha skjedd.

– Mye tyder på at voldsutøvelsen har foregått bak matvognene, mellom Farmannstorvet og Stoltenbergs gate. Vi vet ikke nøyaktig når det skjedde, men vi vet at han ble hentet av ambulanse klokken 14.50 mandag.

LES OGSÅ: 39-åring fra Horten dømt for vold mot sin egen mor

Bilder

Nå håper krimsjef Trine Berg at noen som befant seg i nærhetendenne svært varme sommerdagen kan ha sett noe, eller tatt bilder eller film som kan være til hjelp i etterforskningen.

– Vi ber derfor alle som var på Farmannstorvet i dette tidsrommet, og tok bilder eller video, om å se gjennom opptakene. Det kan hende de har fått med seg noe eller noen i bakgrunnen som de selv ikke er klar over, sier fungerende krimsjef Trine Berg til Tønsbergs Blad.

Telefonnummeret til politiets etterforskere er 47 69 65 00.