For en eller noen må ta skylda for at folk, som allerede er i vanskelige livssituasjoner, har blitt pælma inn på celler i fengsler og må betale tebake hundretusener av kroner for å ha gjort noe som viser seg å værra lovlig.

LES OGSÅ (+): Ronny ble rammet av Nav-skandalen, nå slipper han fengsel: – Jeg vurderte å ta mitt eget liv

Syns jeg hører kjeften på Trygve Hegnar hvis det var han som satt i klisteret! Som nevnt, alle beklager, men ingen har skylda, og flere av dissa toppfolka med fallskjermær har åsså plunder med å huske egne feil, men ikke andres. Men et stort poeng er følgende: EØS-avtalen blei satt ut i livet 1. januar 1994, og med den kjennskap vi har te åssen stortingspolitikere sliter i forkant av sine lange feriær så har voteringane på tinget foregått te langt utpå morrasia før jul og da ær'e ikke lett å se at man har vedtatt de fire friheter som innebærer fri flyt av varer, tjenester, arbeid og kapital!

LES OGSÅ (+): «Hege» (22) mistet AAP og ble satt på sosialstønad: – Jeg føler meg sviktet av hele systemet

Så på nyåret i 1994 har noen og enhver åppdaga hva dem har vedtatt og sakte, men sikkert hatt krisemøter og i hemlighet kamuflert vedtaket om fri flyt av kapital, det vil si bidrag/stønad fra det åffentlige for å unngå av stønadsmottakere skulle ta med sine få kroner utenlands og nyte herrlige, glade dager på ei sandstrand eller resturanger med små prisær.

Ikke rart Per Sandberg måtte svælje noen akkevittær før han gikk på talestolen for å sleppe å svælje kamelær. Detta betyr at en svær hævv med politikerær fra 93-94 og framåver bør dømmas te å betale tebake deler av pangsjon og, hvis dem fremdeles har, stortingslønn for å dekke åpp for alle dem som urettmessig har måttet betale tebake te staten og endog sona i fengsel for noe som etter EØS-lovgivninga var helt lovlig.

LES OGSÅ (+): «Morten» fikk ikke hjelp av Nav til å komme over kneika: – Det verste er å se ungene inn i øynene, nå like før jul