– Vi utfordrer nettopp deg

Bli med: Kenneth Reiss og sønnen Theodor vil ha med så mange som mulig i Kollentrappa 2017. Arrangør Lasse Rypdal i Trappefolket gir 15 kroner per deltaker fra Aktiv for epilepsi.

Bli med: Kenneth Reiss og sønnen Theodor vil ha med så mange som mulig i Kollentrappa 2017. Arrangør Lasse Rypdal i Trappefolket gir 15 kroner per deltaker fra Aktiv for epilepsi. Foto:

12. juni arrangeres trappeløpet Kollentrappa. Kenneth Reiss vil ha med så mange som mulig til å gjennomføre for Aktiv for epilepsi.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Jeg har satt meg et mål om minst 100 deltakere som løper med Aktiv for epilepsi T-skjorte, sier Kenneth Reiss.

Nå har arrangøren, Trappefolket, blitt med på laget. De har sagt at de gir 15 kroner til Aktiv for epilepsi hvor deltaker som deltar fra dem. Dermed har Kenneth, eller det vil si sønnen Theodor (8), startet en rekrutteringskampanje.

LES OGSÅ: Nøler ikke med å ta utfordringer

«Pappaen min har epilepsi og er grunnleggeren av Aktiv for epilepsi. Han har tatt mange utfordringer. Tør du ta denne? Kollentrappa 2017. Hilsen Theodor.»

Det er teksten i flyeren Aktiv for epilepsi har fått laget for å få med seg så mange som mulig. En som tidlig ble utfordret, og sa ja, var ordfører i Horten Are Karlsen.

LES OGSÅ: Ordføreren tok utfordringen

– PÅ Facebook-siden vår, Aktiv for epilepsi – Kollentrappa 2017, har vi allerede rundt 25 deltakere. Så vi er i god rute til 100, sier Kenneth Reiss.

Blant dem som har tatt utfordringer, er tidligere sykkelproff og TV2-ekspert Mads Kaggestad.

LES OGSÅ: – Birken var magisk

– Responsen er enorm, men det som gleder meg aller mest – er alle de med epilepsi som sier de skal gjennomføre det. Å gå epileptikere ut i aktivitet er hele poenget Aktiv for epilepsi, sier Reiss, som hadde med seg sønnen Theodor i den første utgaven av Kollentrappa i sommer.

– Han slo nesten faren sin, var bare 45 sekunder bak meg, sier Kenneth.

Nå er de trolig begge i hardtrening for en ny duell neste sommer, sammen med mange andre.

Artikkeltags