NY MANN: Mergim Hereqi blir å se i brunt heretter, og ikke i FK Tønsbergs røde drakt. FOTO: ALEKSANDER LIMKJÆR

Mergim spiller for Ørn

Mergim Hereqi signerte tirsdag for Ørn Horten.

Gjengangeren på Facebook

Det tidligere supertalentet hadde Ståle Brandsrud som trener på kretslaget da han ble guttelandslagsspiller i sin tid. Nylig ble han enig med FK Tønsberg om å avslutte kontraktsforholdet der. Han tok raskt kontakt med sin gamle trener med tanke på en gjenforening.

Del på Facebook


– Mergim trente med oss mandag, og vi fant fort ut at vi ville skrive kontrakt med ham, sier sportslig leder i Ørn Torleiv Sandvik.

Før kontrakten ble underskrevet i går forsikret Sandvik seg at Hereqi var 100 prosent fristilt av FK Tønsberg, noe han fikk bekreftet.
– Vi har signert en avtale som går ut sesongen, sier Sandvik, som forteller at 18-åringen viste raskt hva som bor i ham på treningen mandag.

Mergim Hereqi ble for noen år siden regnet som et av de største talentene i norsk fotball. Som 14-åring trente den daværende Strømsgodset-spilleren med Chelsea. Han fikk sin eliteseriedebut for Godset i 2009, men forlot drammensklubben etter samme sesong. I 2010 spilte han for Lillestrøm, men uten å få sjansen på A-laget.

Foran årets sesong valgte han å gå til FK Tønsberg.


Der ble han altså løst fra kontrakten nylig. “Kombinasjonen med skole, reisevei, daglige treninger og det faktum at det har vært vanskelig å spille seg til fast plass på FKT gjør at Mergim nå vil forsøke å videreutvikle sitt talent i en annen klubb”, skrev klubben på sin nettside etter det skjedde.


Den klubben han blinket seg ut var altså Ørn, og gamletreneren Ståle Brandsrud. Mergim Hereqi har representert Norge på G15-, G16- og G17-landslagene.
Ørn håper nå å få angrepsspilleren klar til tirsdagens kamp mot Tromsø 2.

 

Kommentarer på gjengangeren.no

Torgeir Lorentzen

Her kan du fritt komme med dine synspunkter, bruk gjerne fullt navn. Da blir det mer interessant for andre som følger debatten eller deltar i den. Vi krever også en respektfull og saklig tone. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepterer vi ikke. Kommentarene blir lest og godkjent før de blir publisert. Noen av kommentarene vil kunne komme på trykk i papiravisen.

Vennlig hilsen Torgeir Lorentzen, redaktør Gjengangeren.

Følg Gjengangeren på Facebook:

Les Gjengangeren som ePaper eller bestill papiravisen.